Peugeot e-Legend käsiteauton virallinen kartta ottaa 49 tuuman suuren näytön

- Oct 08, 2018-

Puhuminen Peugeot 504 Coupe, legendaarinen ranskalainen malli, monet vanhat fanit ovat varmasti tuttuja. Äskettäin Peugeot e-Legend -konseptiauton virallinen kuva saatiin ulkomailta. Uuden auton yleinen muoto on retro, mutta se on puhdas sähköauto, jossa on automaattinen ajo.


Ulkonäköä silmällä pitäen Peugeot e-Legend -konseptimallissa on kaksiovinen Coupe-muoto ja ulkonäkö on erittäin lihaksikas. Etupinta on täynnä kolmiulotteista muotoa, uudet LED-ajovalot hyväksyvät klassisen neljän silmän muotoilun, ja keskeinen LOGO korvataan myös 1955-leijonan tunnuksella.


Runko-osan yleismuoto jatkuu viime vuosisadan suunnittelukielellä ja Coupe ilman B-pylvästä on hyvin retro. Uusi auto on leveys ja korkeus 4650/1930/1370 mm ja akseliväli 2690 mm. Kehon puoli on hyvin alhainen ja taisteleva ilmapiiri on täynnä. Hännäinen muoto käyttää samoja stereoskooppisia linjoja kuin etupuoli, ja takavalokonserni käyttää kolmea itsenäisen takavalaisimen pystysuuntaista nauhatyyliä, jotka tunnistetaan paremmin yöllä tapahtuvan valaistuksen jälkeen.


Sisätiloissa ranskalaiset julkaisivat jälleen oman luonteensa, asentamalla 49 tuuman suuren keskusohjauspaneelin lähes pystysuoraan keskikonsoliin ajoneuvon ja liikennetietojen näyttämiseksi. On syytä mainita, että ohjauspyörä on valmistettu puusta ja metallista, kun taas sisätila on valmistettu sinisestä samettimateriaalista. Sisätilojen sisustus on erittäin moderni. Voiman osalta uusi auto käyttää kaksimoottorista etu- ja taka-akseleita varten, joiden suurin teho on 340 kW (456 PS) ja huipputeho 800 Nm. 0-100 km / h kiihtyvyys on alle 4 s.

Peugeot e-Legend concept car .jpg