Peugeot 508 PHEV työntää korkean suorituskyvyn version 4.5s sata satoja

- Oct 23, 2018-

PSA-konsernin sähköistyskauden myötä vuoden 2018 Pariisin autonäyttelyssä esiteltiin useita ryhmän uusia energialähteitä, mukaan lukien Peugeot 308, 508 ja DS 7 Crossback E-Tense 4X4. Äskettäin ulkomailla sijaitsevista medioista opittiin, että Peugeot 508 -mallin odotetaan käynnistävän korkean suorituskyvyn R-version tulevaisuudessa. Samalla ulkomaiset tiedotusvälineet kertoivat, että Peugeotin suunnittelupäällikkö Gilles Vidal sanoi aikaisemmin: "Tulevaisuudessa on korkean suorituskyvyn omaava auto, joka sijoittuu yli 508 PHEV: ään, Gilles Vidal huomautti, että 508-mallissa on 20-tuumainen tai 21 tuuman pyörät, ja tätä suurikokoista vanettä käytetään korkeamman suorituskyvyn autoissa. "


Peugeot 508: n korkean suorituskyvyn R-version yleinen ulkoasu on edelleen perhe-muotoinen. Sen etupuolella olevat päivänvalot ja pistematriisin keskisuurten verkkojen suunnittelu ovat äärimmäisen visuaalisesti vaikuttavia. Samalla uuden etupuskurin ylempi ja alempi imusäleikkö ovat kooltaan suuria, joten uusi auto näyttää erittäin urheilulliselta.


Tehokkuuden kannalta tämän korkean suorituskyvyn R-version odotetaan jatkavan 508PHEV: n tehojärjestelmää, mutta sen kokonaistehon parametrit kasvavat verrattuna hybridin tavalliseen versioon. Uusi 1.6T-moottori on varustettu moottorilla, joka saavuttaa suurimman tehon 260 kW (354Ps), kun taas uuden auton 0-100 km / h nopeuden odotetaan olevan 4,5s.

Peugeot 508 PHEV