Merentakaisten uusi Correga virallinen kartta julkaistiin 1.3T moottori

- Sep 21, 2018-

Viime aikoina Renault virallinen esittämislupa virallinen kartta merentakaisten versio uusi Correga malli. Uusi auto ei ole juurikaan muuttunut ulkonäkö verrattuna nykyinen malli, mutta on päivitetty mitä kokoonpanon. Lisäksi uusi auto bensiini versio on kin varustaa avulla uusi 1.3T moottori on kehitetty yhteistyössä Mercedes-Benz.


Design uusi auto on periaatteessa sama kuin nykyinen malli. Saanti säleikkö, joka on käsitelty suuri alue kromattu materiaalia, on liitetty valonlähde työtovereiden molemmin puolin, ja vahvistavat samalla kromattu Sumuvalaisimet alla.


Puolella auton koriin kehon linjat ovat täynnä ja pyöreä, kaksivärinen alumiini-metalliseos pyörien on hyvin visuaalinen vaikutus, ja kromi tavarateline katolla muodostaa tyylikkään ulkonäön. Lisäksi auton takaosan split takavalot käyttää LED-valonlähde ja yö valaistus on hyvin tunnistettavissa. Lisäksi ulkomailla versio on pituus * leveys * korkeus 4489mm, 1836mm ja 1613mm ja akseliväli 2646mm.


Sisustussuunnittelu uusi auto on varustettu monitoimiratti-nahka-ohjauspyörä ja kääritään kromi noin moni--toimia napittaa, joka on hyvä kosketus ja visuaalinen vaikutus. Uusi auto on kuitenkin parantunut teknologian kokoonpanossa. Esimerkiksi R-linkki 2 auton järjestelmä varustettu suuri kosketusnäyttö voidaan ohjata ja tukee CarPlay ja Android Auto matkapuhelin yhteenliittämistä.


On syytä mainita, että uuden auton sisätilojen käyttää ergonominen tuoli, joka on enemmän pakattu ja lievittää väsymys pitkien matkojen ajamista. Power-osassa merentakaisten versio saa virtansa 1.3T moottori siirtoverkon, joka vastaa joko manuaalinen tai automaattinen siirto. Lisäksi uusi auto on myös diesel-versio, kuluttajien valintaa.

new Correga.jpg