Tai lueteltu heinäkuussa Jeep Grand Cherokee Trailhawk saapuu Hongkongiin

- Jul 03, 2018-

Muutama päivä sitten opetimme virallisesta Jeepistä, että uusi Grand Cherokee Trailhawkin bensiinimalli on virallisesti saapunut Hongkongiin. Virallisten raporttien mukaan uusi auto ilmoitetaan virallisesti kolmannella vuosineljänneksellä kotimaan markkinoilla, mutta aiempien uutisten mukaan sen odotetaan olevan luettelossa ja myyty uuden Wranglerin kanssa heinäkuussa.


Ulkonäköä silmällä pitäen Trailhawkin bensiinimoottori perustuu Grand Cherokeen säännölliseen malliin, mutta tyyli on enemmän painottavaa maastojuoksusta. Uuden auton etupuolella on ainutlaatuinen punainen perävaunun koukku, kuten "nyörit", ja siinä on myös yksinoikeudeltaan kaksirivinen alumiinivanteet ja yksinomainen Trailhawk-tyyppikilpi, joka osoittaa ainutlaatuisen identiteettinsä.


Sisätiloissa Yhdysvalloissa julkistettujen todellisten ajoneuvojen ulkonäöstä johtuen Trailhawk-malleissa kiinnitetään entistä enemmän huomiota sisätilojen sisustukseen, mukaan lukien punaisten ompelujen käyttö istuimissa, oven molemmat puolet , ja ohjauspyörä. Istuimissa käytetään Trailhawkin yksinoikeudella kirjonta.


Voimassa oleva uusi auto on varustettu 3.6L V6 bensiinimoottorilla, jonka suurin teho on 299 hevosvoimaa ja uusi auto on varustettu 8-vaihteisella käsivalintaisella vaihteistolla.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk.jpg