Opel uusi konseptin auto virallinen kuva 4 istuimen avaa oven suunnittelu SUV

- Sep 07, 2018-

Opel julkaisi uuden sähkökoneautoisen virallisen kartan nimeltä Opel GT X Experimental.


Ulkonäköä silmällä pitäen uusi auto perii puhtaan ja lähestyttävän suunnittelun, jota Opel-brändi on aina seurannut, ja Opel GT X -kokeilu on inspiroinut "Vizor" -koneauto. Etusivulla on käänteinen viisikulmainen muotoilu. Etusäleikkö, ajovalot ja logo ovat koko tumma paneeli. Logon väri muuttuu ajotilan mukaan. Se sisältää myös valtavirran ohjaajan tukijärjestelmät.


Uuden auton rungon muoto on jaettu kahteen osaan: klassinen Ouba-merkki musta, keltainen ja harmaa, yläosa on musta ja keltainen ja alaosa kirkas vaaleanharmaa.


Kehon koon mukaan virallisesti saatavilla olevat rungon mitat ovat 4063/1830 / 1528mm ja akseliväli on 2625 mm. Mallin SUV-ominaisuuksien korostamiseksi uusi auto pakkaa koko alaosan alareunaan, kun taas etu- ja takarenkaiden leveys ylittää selvästi pyörän kulmakarvat ja vanteen on vain 17 tuumaa. Rungon puoli on suunniteltu jaettuun oveen, kun taas taustapeili on korvattu kehon anturilla ja vastaava tieto voidaan näyttää mittarissa.


Uuden auton sisäohjausalue käyttää vain läpäisevää nestekidenäyttöä, kun taas fyysinen painike tallentaa vain toimintopainikkeet ohjauspyörän molemmille puolille. Kaikki muut toiminnot toimivat keskusohjausnäytöllä. Samaan aikaan uusi auto hyväksyy 4-istuimen asettelun ja säädettävä istuin voi automaattisesti säätää kuljettajan ja matkustajan istumapaikkaa auton ja auton kameran ja anturin kautta. Lisäksi uudella autolla on vähän yksityiskohtia, koska ohjauspyörä ja vanteen Opel-logo pysyvät vaakatasossa ajoneuvon ajon aikana.


Voimassa mitattuna uusi auto on konsepti SUV front-end-alustalle. Se on varustettu 50kWh: n litiumioniakulla ja samalla induktiivisella latausjärjestelmällä kuin Tesla. Mallin odotetaan olevan varustettu L3-luokan automaattiohjauksella.

Opel new concept car official figure 4 seat open door design SUV.jpg