Julkaisu MG HS virallinen kartta

- Jun 27, 2018-

Kesäkuuta 20th SAIC MG ilmoitti virallinen nimeäminen MG X-motion konseptiauto - MG HS massa tuotanto-versio. Auto on sijoitettu kompakti Maastoauto, joka on hieman suurempi kuin Roewe RX5 ja powered by 1.5T/2.0T moottori. On todettu, että uuden auton odotetaan olevan myynnissä tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä, ja plug-in hybridi versio ja puhtaasti sähköinen versio on pohjauduttava ensi vuonna.

Julkaistu virallinen kartta uuden auton periaatteessa edelleen X-motion-konseptiauto yleinen suunnittelu kieli on uusin herkkyys design MG perheen ja käyttää puhtaasti muotoinen design, jotta sen koko kehon näyttää dynaamisempi. On syytä mainita, että uusi auto on edelleen ensimmäinen malli MG perhe antaa ei-olkapää-line design. Suunnittelu on varsin suunnittelu ja odotetaan houkuttelevan enemmän nuoria kuluttajia. Samaan aikaan 2,720 mm akseliväli odotetaan tulevan kokonaan käytetyksi sisätilojen tilaa.


MG's full LED ajovalaisin perhe käyttää kodinomaisen muotokieli. C-muotoinen valonlähde kaistale yllä se näyttää hyvin samankaltainen terävä Hawkeye. Lisäksi se käyttää myös dynaaminen ohjauslaitteen kevyt + päivällä ajovalojen integroitu suunnittelu.


Mitä kokoonpanon uusi auto on varustettu panoraamakuvat, keyless tapahtuma, panoraama kattopaneeleita ja eri tyylejä pyörät, mallista riippuen. Virta, uuden auton tai on varustettu kahdenlaisia 1.5t ja 2.0T vaihteiston tai ottelun 6-nopeus manuaalinen ja 6-nopeus / 7-nopeus kahden kytkimen vaihteiston, jossa 2.0T malleissa on myös varustettu neliveto järjestelmä.

Konetehona MG on varustettu 1.5T/2.0T tehot maksimiteho 169 hv ja 220 hp vastaavasti ja hännät vastattava 20T/30T vastaavasti. 2.0T (30T) esikuvallinen jälkisäädös ehkäistä neliveto versiot. Kokoonpanon asettelu on täsmälleen sama kuin Roewe RX5. Siirtoverkon odotetaan 6-nopeus manuaalinen ja 6-nopeus/7-nopeus kahden kytkimen siirto. Lisäksi korkean profiilin mallit antaa myös LED valo ajovalaisimet, panoramic kuvastaa, keyless tapahtuma, panoraama kattoluukun ja muissa kokoonpanoissa ja tuovat Trophy Sport Edition malleja.

46 MG.png