Nissanin uusi Altima-uutinen tai listattu vuoden 2018 lopulla

- Aug 15, 2018-

Aiemmin Nissanin uusi Altima julkistettiin virallisesti New Yorkin 2018-auto-näyttelyssä. Viime aikoina merentakaiset tiedotusvälineet ilmoittivat, että uuden auton odotetaan olevan virallisesti listattu vuoden 2018 lopulla.


Ulkonäköä ajatellen uusi auto kiinnittää Nissan Vmotion 2.0 -konseptiauton suunnittelun kieleen. Etusäleikkö on tyylikkäämpi, molemmilla puolilla on uusi ajovalojen tyyli. Lisäksi uusi auto on "teroittanut" kehon linjat. On syytä mainita, että LED-valonlähteen takavalojen lisäksi uuden auton takaosassa on ducktail spoileri.


Sisäosassa 8-tuuman monikosketuksen keskeisen ohjauspaneelin lisääminen yksinkertaistaa keskikonsolin asennusta. Lisäksi keskikonsoli on yhdistetty pimeällä puuviilulla. Samaan aikaan uuden auton ohjauspyörä korvataan uusimmalla tyylillä.


Powertrain-segmentissä uusi auto on saatavana uusissa 2.0T ja 2.5L moottoreissa. Turboahdetulla moottorilla on vaihteleva kompressiosuhde, mutta voidaanko tätä uutta 2.0T-moottoria tuoda Kiinaan, se ei ole vielä tiedossa.

Nissan's new Altima.jpg

Nissan-autosarjassa meillä on seuraavat tuotokset: Vertical Big Screen highend Patrol.

Tämä Tesla-tyyliikkuna ja Android-navigointijärjestelmä on erityinen Nissan Patrol. Tarjoa multimediajärjestelmä, Android GPS-navigointi, Reverse kamera-tulo ja videotulo, Mirror-linkki, Digital Radio.

Liittyvät kysymykset, tervetuloa kuulemaan.