Nissan Patrol - maastoauto

- May 31, 2018-

2018 Nissan Patrolia voidaan ehdottomasti pitää iso kaveri, varsinkin ruumiin pituus lähes 5,2 metriä tekee sinusta tuntuu, että se on vahva halu voittaa, ulkonäkö antaa yksinkertaisen palautteen tunteen, ulkonäkö Täysi ja paksu, jossa yksinkertaiset ja yksinkertaiset linjat, liioiteltu hunajakenno-ristikko ja paksut kromikarhut, korostaen Tuilerien kestävyyttä ja sitkeyttä.

Yleinen sisäinen asettelu on enemmän retro ja keskusohjausnäyttö ei ole tarpeeksi suuri, eikä se ole ongelma, meillä on kaksi ratkaisua järjestelmän päivittämiseen, toinen Wince GPS Navigation System. Yksi on korvata OEM-näyttö Tesla Style -näytöllä Android-navigointi. Painikkeen käyttökokemus on käytännöllisempi kuin kosketus ja luotettavuus on korkeampi; Nelipyöräinen monitoimiohjauspyörä ei ole vain suurikokoinen, vaan myös varsin kestävä, ja se voi ohjata ääntä ja risteilyä, törmäysvaroituksia, useita maastomalleja, kaistapoistumisvaroituksia ja rinnakkaisia vinkkejä.

Mukava kokoonpano, etulinjojen lämmitys tuuletus tuo myös hierontaan, toisella rivillä on myös lämmitystoiminto, navigointi, takana oleva LCD-näyttö, huippuluokan ääni, panoraama kattoikkuna, takana itsenäinen ilmastointi, automaattinen pysäköinti ja jopa sähköinen imuovi. Todella luksusauto, jolla ei ole hinta-laatusuhdetta.

2018 Nissan Patrol on täydellinen sekoitus tyylikkään asennon ja rave yhdessä malleja, osoittaa täysin ainutlaatuinen viehätys omaansa. Suunnittelun ja tyylin osalta uusi Nissan Patrol Y62 on vielä lähempänä kaupungin käyttöä ja ylellisyyttä.