Nissan Leaf NISMO tuotanto versio virallinen kartta tässä kuussa merentakaisten listalle

- Jul 26, 2018-

Muutama päivä sitten, Nissan Motors virallinen esittämislupa asento-virallinen mallien Nissan Leaf NISMO tuotanto-malli. Tuotannon aseessa on pohjimmiltaan konseptiauto, joka julkaistiin ennen. Uusi auto on rakennettu nykyinen tyyli ja tämän kuun lopussa luetellut Japani.


Virallinen kartta mallin tuotanto-versio edelleen pohjimmiltaan aiemmin julkaistu konseptiauto. Uusi auto on punainen ja musta värivastaavuuden kit korostamaan urheilu luonteeltaan. Lisäksi uuden auton on saatavilla 9 kehon värejä.


Häntä uuden auton pohjimmiltaan jatkui konseptiauto design, mutta tiedot oikaistiin. Urheilullisempi taka-surround käytetään vanteen koko on 18 tuumaa, joka on pienempi kuin 19 tuuman konseptiauto, mutta renkaat ovat myös hevonen ContiSportContact 5 sarjan renkaat.


Sisäosa, uuden auton yleinen suunnittelu jatkuu kuuntelu tyyli normaali versio, mutta joitakin yksityiskohtia on muutettu lisäämällä paljon punaiset koristeet kaunistella, täynnä urheilu. Samaan aikaan ohjauspyörä kädenpuristus käyttää Alcantara materiaali-pakettia.


Konetehona uuden auton edelleen nykyisen kuuntelu tuuli käyttövoimalaitteita ja parametreja ei muuteta. Koska se on NISMO-malli, on mahdotonta vastata normaali versio. Virallinen mukautusta toimivuutta sähköinen ohjaustehostin ohjelma, ABS, ESC- ja ITC älykäs on päivitetty vastaavasti.


Nissanista, niihin liittyvien tuotteiden meillä jälkeen: pystysuora valkokankaalla Nissan Patrol ja highend Patrol 2017 2018.Welcome Kysy kysyttävää.

Nissan Leaf NISMO production version.jpg