Nissan Leaf NISMO virallinen kartta julkaistiin

- Jul 23, 2018-

Muutama päivä sitten Nissan julkaisi virallisesti Nissan Leaf NISMOn virallisen kuvan. Uusi auto perustuu tuulen nykyiseen tyyliin, ja se on ensimmäinen myynnissä Japanissa heinäkuun 31. päivästä lähtien.

Viime vuoden lokakuussa Nissan julkaisi NISMO-konseptin, joka on hyvin lähellä massatuotantoa. Hiljattain lanseerattu tuotantomalli on suurelta osin perinyt konseptisuunnittelua. Se perustuu Nissanin puhdas sähköauto kehittää tuuli, ja punainen ja musta väri urheilu ulkonäkö pakki tekee alkuperäisen kuvan ystävällinen kuuntelutyyli tullut radikaalia. Viralliset ilmoitukset osoittavat, että se tarjoaa yhdeksän värivaihtoehtoa kuluttajille.

Auton takaosa keskittyy pohjaan, ja liioiteltu diffuusorin muoto on täynnä suorituskykyä. Lisäksi renkaan osa konseptiauton ja tuotantomallin välillä on eroja. Vaikka molemmat käyttävät hevosvoimaisia ContiSportContact 5-sarjan renkaita, joilla on etusija käsittelyssä, koko vaihdetaan 225/40 R19: sta 225/40 R18: een.

Sisäosassa suunnittelija lisää punaisen sisustuksen istuimeen, ilmastointiventtiiliin ja yhden painikkeen käynnistyspainikkeeseen urheilullisuuden lisäämiseksi auton sisällä. Lisäksi ohjauspyörän kättely kattaa Alcantara-materiaalin, ja keskellä on myös rohkea punainen logo.

Suorituskyvyn kannalta se käyttää käyttömoottoria, jonka suurin teho on 150P, ja huippuvääntömomentti on 320N • m. Energiansäästöosassa on 40 kilowattituntia oleva litiumioniakku, mutta NISMOn liikeominaisuuksien korostamiseksi kehitystiimi on kirjoittanut sähköisen ohjaustehon, ja ABS, ESC ja ITC älykkäät seurantajärjestelmät ovat myös on muutettu vastaavasti.


118 NISSAN CONTI.png