Nissan Intia julkaisee neljä uutta ominaisuutta NissanConnectin päivittämisessä

- Jun 14, 2018-

Ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan Nissan India julkaisi äskettäin päivitetyn version NissanConnect-järjestelmästä, joka on määritetty ennen lähetystä. Tämä malli on hyödyllinen sisäänrakennetulle ajoneuvokannetulle tiedonsiirtoyksikölle. Jokaisella autolla on erillinen sisäänrakennettu SIM-kortti, joka toimii omalla palvelimella varmistaakseen palvelun turvallisuuden ja käyttäjän tietoturvallisuuden. Seuraavat neljä uutta turvaominaisuutta tarjotaan tänä vuonna:


1.Varmistussignaali
Tässä sovelluksen päivityksessä merkittävin on punainen SoS-painike etupään rajapinnassa. Tämä painike kuuluu hätäpainikkeeseen, ja omistaja on itse aktivoinut sen.


2. "Kävelymatkan" varoitus ja seuranta
Vaikka lainvalvontahenkilöstö tosiasiallisesti vetää ajoneuvon, NissanConnect lähettää edelleen varoituksen omistajalle. Lisäksi toisen Track and Trace -ominaisuuden avulla omistajat saavat seuranta-informaation kokopäiväisen kuljettajan ohjaamilla ajoneuvoilla.


3. Automaattinen törmäysvaroitus
Ajoneuvon onnettomuustilanteessa Nissan voi käyttää NissanConnectia käyttäjien välittämiseen, mukaan lukien useat toiminnot: Harsh Acceleration Alert, Sudden Turn Alert, Sudden Brake Alert ja Curfew Warning. Pidätysmääräys).


4. Geo Fencing, jossa on useita syöttöjä / poistumisia
Geofenejä ja ulokeiltoja on tarjottu, mutta kapasiteettia ei lisätä useita pisteitä. Käyttäjät voivat määrittää eri sijainteja aikasuojaustoiminnossa.


12.0.jpg