Seuraavan sukupolven Ford Explorer ja Escape

- Jul 30, 2018-

Viime aikoina olemme saaneet Fordin uuden sukupolven etsintä- ja Escape-trailereita ulkomailta. Vaikka emme voi saada liikaa yksityiskohtia kuvasta, voimme silti nähdä joitain muutoksia uusien autojen suunnitteluun.

 

Uuden sukupolven etsimiä rakennetaan CD6-alustalle, joka on sama kuin uusi Lincoln Aviator, jossa on sileä etupinta, pehmeät linjat, lyhyt takajohto ja hieman kallistettu tuulilasi sekä kattoteline vertailun vuoksi. tukeva. Samanaikaisesti myös tutkimusmatkailija liittyy hybridi- ja plug-in-hybridijärjestelmään.

 

Pienemmät Escape-linjat ovat vaihtelevampia, ja ne näyttävät kauniilta käyrältä sekä samasta ylösnoususta vyötärölinjasta kuin Fox ja voimakkaammat pyöräkaulus. Teho sisältää joukon EcoBoost-bensiinimoottoreita ja EcoBlue-dieselmoottoreita sekä plug-in-hybridijärjestelmiä.

 

Android-videodekooderi, tuo sinulle lisää viihdeominaisuuksia, voit katsella videoita, kirjautua sisään Facebookiin, navigointiin, matkapuhelimen yhteenliittämiseen. Saat lisätietoja tuotetiedoista ottamalla yhteyttä meihin.


ford.png