Uusi Volkswagen Phaeton

- Jun 08, 2018-

Volkswagen on jopa siviilibrändi, joka on "edistyksellisempi". Volkswagen Phaetonin sisätila on samalla tavoin verrattu matalan avautumisen ulkonäköön. Intuitiivisesta visuaalisuudesta näette, että Phaetonin hieno ammattitaito. Jos tulet autoon, et tiedä sen sisustuksesta riippumatta siitä, onko materiaalien käytöstä tai työstä kaikkialla paljastava laatu ja arvosanat, vaikka ei ole paljon ylellisyyttä, mutta kun se menee kallein mielessä se tapahtuu itsestään .

Kuten kaikki tiedämme, puukerrasto, nahka on klassisen luksusauton symboli, ja se on myös tärkein asia. Koko kojelauta on peitetty tummanharmaalla nahalla, ja se ulottuu etu- ja takaoville. Aivohalvaus on kaksinkertainen helminen. Työnteko on erittäin hieno, ja valikoima todellisia puulajikkeita ulottuu kojelaudasta etu- ja takaosaan. Ovi, kirkas puuraaka, kiiltävä maali. Alla on matta kromattu metallirunko, joka ohittaa kojelaudan, kunnes oven Dynaudio-sarvi.

Volkswagen Phaeton tarjoaa räätälöityjä palveluja kuten Rolls-Royce ja Bentley. Näitä ovat Wienin klassisen nahkaverhoilu, nahka- ja puulajit sekä puutyyppinen pyökki. , Burl Walnut Wood, Burl Aspen ja Amber Wood jne. Sekä Volkswagen Exclusive -logo, kaikki vaaditaan omistajan persoonallisuudesta. Uskon, että jos istut sellaisessa autossa, kukaan ei erehdy sitä "suurena passatina".


大众辉腾.png