Uusi Toyota Supra Europe avaa online-varaukset

- Oct 18, 2018-

Se oli oppinut merentakaisista tiedotusvälineistä, että Toyota avasi virallisesti uuden online-varauksen Toyota Supran Euroopassa. Lisäksi uusi Toyota Supra -tuotantoversio julkistetaan virallisesti Pohjois-Amerikan autonäyttelyssä, joka avautuu ensi vuoden alussa.


Uuden auton yleismuoto jatkuu ulkonäöltään prototyyppimallista, joka on paljastettu aiemmin, ja se jatkaa perhetyön muotoilua, joka on innoitettu alkuvuosina julkaistun Toyota FT-1 -konseptiauton avulla. Lisäksi uusi auto käyttää uutta LED-ajovalojen ryhmää, etuosa on erittäin alhainen, erittäin visuaalinen vaikutus, joka antaa tunteen valmiina liikkeelle.


Hännän osalta uuden auton yleinen muoto on pohjimmiltaan sama kuin edellisen sukupolven, ja kolmion LED-takavalot ovat hyvin tunnistettavissa. Yleiskunnossa, vaikka prototyyppikori peitetään naamiointitarran alla, takapyörän kaaren ulkonema on silti nähtävissä, ja valtava diffuusori luo voimakkaan liikkeen tunnetta.


Sisustuksessa uuden auton yleinen muotoilu ottaa huomioon urheilullisen ja teknologisen merkityksen. Keskikonsolin yläpuolella oleva kelluva kosketusnäyttö on nykyistä muotoilukehityksen mukaisempaa ja näytön alaosa on kuvioitu ilmastointilaite. Kolmen puoleisen monitoimisen ohjauspyörän, hopeansiirtorivin ja täydellisen LCD-kojetaulun ei ole poissa. On syytä mainita, että tämä auto on elektroninen baari, joka on erittäin herkkä.


Voiman osalta uuden auton odotetaan olevan powered by 3.0T: n kuusi-sylinterinen BMW-moottori, jonka suurin teho on 250 kW (340 Ps) ja 450 Nm: n huippuvääntömomentti. Tulo-versio on powered by 2.0T korkea / pienitehoinen moottori, jonka suurin teho on 145kW (197Ps). ) ja 185kW (252Ps).

New Toyota Supra