Uusi Nissan uusi Infiniti Q60 Johdanto

- May 31, 2018-


Jotkut ihmiset ajattelevat, että Q60 on kaunein malli Infiniti-tuotemerkin syntymisen jälkeen. Arvon lisäksi sen sisäinen suorituskyky on myös melko hyvä.

Q60 voidaan sanoa olevan kaksiportainen Coupe-versio Q50: stä, aivan kuten BMW 3-sarjan ja 4-sarjan välinen suhde. Kun näki ensimmäisen kerran Q60, minusta tuntui "uskomattomalta". Runko on hyvin pehmeää, mutta samalla ei ole voimakkuutta

Q60 ei käyttänyt suurta osaa Q50: n suunnittelun elementeistä auton takaosassa. Ohut takavalot olivat yhtä seksikäs kuin ajovalot.

Q60 seuraa Q50-mallin suunnittelua keskikonsolissa, mukaan lukien kaksi yllä olevaa näyttöä. Keskikonsolin kummallakin puolella on vielä kaksi riviä fyysisiä painikkeita, jotka ohjaavat ilmastointilaitteen asiaankuuluvia toimintoja, joten niitä voidaan silti käyttää sokeasti ajon aikana.

Yksi Q60: n autojen arvostetuimmista on ohjauspyörä, ja toinen on sen istuin. Todellinen ratsastuskokemus eturivissä on myös erittäin hyvä. Istuinten selkänojat ja istuintyynyt ovat riittävän paksuja, ja ne voivat olla rennossa, kun ne istuvat. Kaksiovinen coupe, Tämä suorituskyky on ollut hyvin harvinaista.

Tällä hetkellä aiomme kehittää android-videoliittymän navigointi erikoisalaa Infiniti Q60, Q50, Q30, Ja jakaa enemmän tietoa, kun Android Navigation on saatavilla.

Infiniti Q60 2017 .jpg