Uudet Nissan Leaf -vakoilulasit, joiden etäisyys on jopa 600 km

- Jul 13, 2018-

Viime aikoina jotkut ulkomaiset tiedotusvälineet ovat altistaneet uuden Nissan Leafin vakooja kuvia 102 kw: n nopean lataustekniikan käytöstä. Vakoilukuvat osoittavat, että lataustehokkuus on kaksinkertainen verrattuna nykyiseen. Lisäksi uusi Nissan Leaf päivittää akun kapasiteettia, akun käyttöikä nousee 600 km: n ajaksi ja kilpailee tulevaisuudessa myös Chevrolet Boltin ja Tesla Model 3: n kanssa.


On selvää, että Nissan parhaillaan päivittää uutta LEAF: n koko voimajärjestelmää, mukaan lukien alkuperäisen 40 kW: n akun päivittäminen 60 kW: iin ja matkanopeus nostetaan 400 km: sta 600 km: iin. Samaan aikaan uusi auto on varustettu myös uudella 160 kW: n moottorilla ja 22 kW: n autolla hidalla laturilla, ja se tukee yli 100 kW: n nopeaa lataustekniikkaa.


Aiemmin nopea lataustekniikka on ollut kiistanalainen Nissan Leafille, koska nykyisissä malleissa Nissan on parantanut akun käyttöikää rajoittamalla latausvoimaa. Uusi Nissan Leaf kuitenkin korvaa akun toimittajan tai valitsee LG Chemin toimittamaan pehmeäpaketin akun parantaakseen akun latauskykyä ja käyttöikää.

New Nissan Leaf .jpg