Uusi Land Rover Range Rover Aurora Sisävalaistus 10 kuu vaihe

- Jun 25, 2018-

Viime aikoina merentakaiset tiedotusvälineet ovat paljastaneet uuden Land Rover Range Rover Auroran sisätilojen vakooja. Uusi auton keskusohjausmalli on linjassa muiden mallien kanssa, kuten Range Rover, ja ohjauspyörä päivitetään myös uusimpaan tyyliin. Tekstuuria on parannettu paljon verrattuna nykyiseen malliin. Auto julkistetaan virallisesti Pariisin autonäyttelyssä, joka avaa tämän vuoden lokakuussa ja on käytettävissä vuoden 2019 alkupuolella.

Ulkonäkö, uusi auto käyttää viimeisintä perhesuunnittelua, kiinalainen verkko, ilmanottoaukko käyttää suurta savustettua mustia aluetta, uudet auto-ajovalaisimet molemmilla puolilla muotoa ja tähdet ovat hyvin samanlaisia, uusi auto tai joka on varustettu matriisilaser-LED-lampun ryhmällä . Auton rungon puolelle uusi auto hyväksyy riippuvan katon, ja siinä on myös piilotettu ovenkahva, joka voidaan irrottaa automaattisesti avattuna.

Uusi Land Rover Range Rover Aurora hyötyi uudesta D8-tuotantoalustasta, jonka koko jatkuu tulevaisuudessa, kehon pituuden odotetaan pidentyvän, sillä on enemmän etuja avaruudessa. On syytä mainita, että uusi auto on varustettu myös suurella kokoisella polttouunilla varustetuilla mustilla kaksirivipyörillä (kahdella tyylillä), jotta se olisi urheilullisempaa. Vaikka hännän peittää paksu naamiointi, hän voi silti nähdä pienen Shoulongin trendin, joka on Land Rover -perheen uusin muotoilu.


Power, uusi auto on tulevaisuudessa varustettu uudella 1,5 T: n kolmisylinterisellä bensiinimoottorilla ja 48 voltin pienikapasiteettisella litiumparistoyksiköllä, integroidulla suurin teholla 176 kW (240 P). Lisäksi uusi auto tarjoaa myös Ingeniumin nelisylinterisen bensiinikäyttöisen turboahdetun moottorin, jonka suurin teho on jopa 224 kW (304 Ps) verrattuna nykyiseen kasvuun. On syytä mainita, että ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan uusi auto tarjoaa myös dieselmoottoreita kuluttajille.


42 land rover.png