Uusi Jeep Wrangler vakoilee kuvia altistumiseen tai listattu heinäkuussa

- Jul 02, 2018-

Kahden kuukauden kuluttua koko uuden sukupolven Jeep Wranglers teki debyyttinsä tämän vuoden Pekingin auto-näyttelyssä. Tänään olemme saaneet kartan, jossa nähdään ryhmän uusien Wranglers-ryhmän saapuminen.


Uuden sukupolven Wrangler, seitsemän reiän pystysuora ilmanottoaukko, pyöreät ajovalot, puolisuunnikkaan pyörien kulmakarvat, leveä etupuskuri on Jeep Wrangler -perheen klassinen elementti, jossa LED-ajovalot, päivänvalot, jotka on asetettu molempien puolien päälle.


Sisustuksessa hyväksyttiin "siipi-siipi" -suuntainen suunnittelu ja neljännen sukupolven Uconnect älykäs ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutusjärjestelmä, joka integroi Apple Car Play- ja Baidu Car Life dual -järjestelmät, hyväksyttiin ensimmäistä kertaa yhdessä 8.4+ 7 kaksikomponenttinen ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutusjärjestelmä.


Voimassa vallassa uusi Wrangler esitteli 2.0T-turboahdetun moottorin, jonka suurin teho on 195 kW ja momentti 400 Nm. Siirtoverkko vastaa ZF: n 8-vaihteinen käsivaihteisto. Kahden edellisen päivän aikana ilmoitettu teollisuus- ja tietotekniikan ministeriön kattava polttoaineen kulutus on myös laskenut merkittävästi edelliseen sukupolveen verrattuna.

New Jeep Wrangler.jpg