Uusi Jeep Freeman

- Jun 07, 2018-

Muutama päivä sitten merentakaiset tiedotusvälineet ampuivat kuvia uudesta Jeep Freemanista. Uusi auton muoto on muuttunut yksityiskohtaisesti. Voimassa se käynnistää uuden 1.0T: n kolmisylinterisen moottorimallin ja 1.3T: n nelisylinterisen moottorimallin.

 

Ulkonäköä ajatellen uuden auton etuosaa on säädetty, perhetyyppisen säleikön aukko on suurempi ja sumuvalaisimen alue ja kääntösignaali on osittain säädetty. Takaosassa uusi malli jatkaa käteismallien suunnittelua, mutta takavalot on varustettu LED-valonlähteillä, mikä tekee niistä yleisempiä.

 

Sisustuksen kannalta uusi auto pohjimmiltaan jatkaa käteismallien suunnittelua ja korvaa suuremman kosketusnäytön. Ympäröivien painikkeiden muoto ja muoto on myös hieman säädetty.

 

Voimassa suhteessa uusi auto ottaa käyttöön uudet 1,0T: n kolmisylinteriset moottorimallit ja 1,3T: n nelisylinteriset moottorimallit, joista 1,0T: n moottorin maksimaalinen hevosvoima on 120 hevosvoimaa. 1.3T-malleissa käynnistyy korkea ja matala teho kahdella teholla. Lisäksi Jeep paljasti, että se lopettaa dieselmallit viiden vuoden kuluessa ja käynnistää jokaisen Jeep-mallin sähköiset versiot 2021 jälkeen.


New Jeep Freeman.png