Uusi Honda HR-V overseas toimitus lokakuussa 1,5 L moottori

- Aug 21, 2018-

Muutama päivä sitten, opimme merentakaisten media uusi HR-V on ensimmäinen toimitetaan merentakaisten markkinoilla lokakuussa tänä vuonna. On todettu, että uuden auton varustettu 1.5L hengittävä moottori. Sitten keväällä 2019, urheilu-versio käynnistyy. Uusi auto on varustettu 1,5-litran Turboahdetut moottorin ja 1.6-litran diesel-versio otetaan käyttöön.


Kannalta suunnittelu uuden auton vielä hyväksyy perheen muotoilu ja on oikaistu etuseinän. Suuri määrä kromattu sovelluksia. Ajovalot LED-valonlähde käytetään myös molemmin puolin ajoneuvon edessä ja tunnustamista on korkeampi, kun valaistus yöllä.


Puolella kehon vyötärö-linja on integroitu linjat oveen. Erillinen värin peilit kaikui elin. Kaksivärinen alumiinivanteet tausta-kohdassa korostetaan yleistä liikkuvuutta tyyliä. Auton takaosan uuden auton hyväksyy split takavalo, joka on helpompi tunnistaa yöllä.


Power-osassa merentakaisten News uusi auto on varustettu 1,5 L hengittävä moottori ja toimitetaan ulkomailla lokakuussa. 2019 keväällä urheilu-versio 1,5-litran Turboahdetut moottorin otetaan käyttöön, sekä 1.6-litran diesel-version.

New Honda HR-V.jpg