Uusi GLE coupe SUV -taulutus altistuu tai debyytti vuonna 2019

- Sep 26, 2018-

Mercedes-Benz GLE coupe SUV käynnistettiin virallisesti vuonna 2015. Tämän mallin yleinen muotoilu on avant-garde ja tyylikäs. Kun GLE-maastoauto on edellisen sukupolven julkaisu, Mercedes-Benz GLE Coupe SUV on myös pois. Emme ole kaukana. Aika on hiljattain saanut Mercedes-Benz GLE coupe SUV: n ulkomailta. Uuden auton etupinnan yleinen muoto on hyvin samankaltainen kuin aiemmin julkaistu GLE-maastoauto, ja keho käyttää edelleen coupe-maastoauton luistamatonta tyyliä.


Uuden auton yleinen ulkonäkö käyttää edelleen coupe-maastoauton tyylikäs ja dynaaminen muoto. Samalla voimme nähdä mallinnustamme, että uuden auton edessä on samaa muotoilua kuin Mercedes-Benz GLE SUV: n etupuolella. Tätä mallia voidaan käyttää kahdella esiintymisellä. Pakkaus on tarkoitettu kuluttajille. Suuri metalli sisustus yhteiseen tyyliin ilmanottoaukkoon on sovitettu logolla, joka on melko runsaasti maastossa ilmakehässä. Urheilullinen tyyli on suunniteltu klassisella tähtitaivalla ja tähtimerkillä. Uuden auton ajovalot hyväksyivät myös uuden tyylin, jossa kaksi LED-nauhaa taipuivat auton tunnustuksen lisäämiseksi. Lisäksi, kuten mallinnus on nähtävissä, tämä malli säilyttää edellisen sukupolven klassisen muotoilun voimalla. Sivussa uuden pyörän kulmakarvan kokonaisvaltainen muotoilu osoittaa voiman tunteen, kun taas vyötärölinja renderöidyssä kuvassa kulkee etuvalojen läpi auton takaosaan, mikä tekee kehosta ohuemman. Tangon erityinen muoto viittaa aikaisempaan tien testi-vakoojaan, joka on pyöristetty ja osoittaa liikkumisilmiötä.


On syytä mainita, että sisätilojen on suunniteltu olevan sama sisustus kuin Mercedes-Benzin uusi GLE-maastoauto. Se käyttää edelleen läpäisevää LCD-laitetta ja se on Mercedes-Benzin uusi MBUX-ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutusjärjestelmä. Keskitetyllä ilmastointilaitteella on neljä itsenäistä neliöaukkoa, jotka ovat ilmakehän muotoisempia. Lisäksi ohjauspyörän muoto ja keskellä oleva käsinojan etu multimedianohjausjärjestelmä hyväksyvät uuden suunnittelun.


Voimassa on Mercedes-Benz GLE SUV: n uusi auto tai sama voimansiirto kuin M264-nelisylinterinen turboahdettu moottori ja uusi Mercedes-Benz M256 kuusisylinterinen turboahdettu moottori, joka on varustettu 48 V: n mikrosekoitusjärjestelmällä vastaa 9AT-siirtonopeutta. laatikko.

New GLE coupe SUV .jpg