Uuden sukupolven Mercedes-Benz GLE on suunniteltu julkaistavaksi vuoden aikana

- Jun 12, 2018-

Viime aikoina merentakaisten media on paljaat testi vakooja kuvia uuden sukupolven Mercedes-Benz GLE.Uuden auton ainutlaatuinen C-pilarit jäivät ja edessä Ilmastointi säleikkö ja ajovalot suunniteltiin uudelleen.On myös selvää, että tämä auto odotetaan julkaistaan tänä vuonna.

Kannalta ulkonäkö uuden auton etuosan tyyli on muuttunut merkittävästi. Kun ajovalaisimet suunniteltiin uudelleen, LED daytime running lights luonnollisesti menetä.Koko edessä säleikkö on edelleen laajentunut ja näyttää enemmän urheilullista.

Uuden auton puolella on sirompi kuin nykyinen malli erottuva C-pilarin on laajennettu.Loppupää uuden auton edelleen käteinen mallien muotoilu. D-pilarin ovat valmiimpia kuin nykyiset mallit.Tämän auton takavalot on tullut paljon kapeampi ja lisää nostaa.

Sisätilat uuden auton käyttää Mercedes-Benz uusin all-in-one LCD-paneelin ja LCD-näytön kahden näytön suunnittelu, ja on varustettu uusin MBUX infotainment-järjestelmä. Neljä neliön ilmastointilaite markkinoita järjestetään uuden auton keskikonsolin alla.Valkoinen sisustus on käytössä ympäri.

Konetehona uuden auton käyttää Mercedes-Benzin uusi 3.0T L6 + 48V mikro-hybridi järjestelmä korvaa nykyisen V6-moottori ja 4MATIC neliveto järjestelmä.


4  benz GLE.png