Uusi sukupolvi Mercedes-Benz GLE Coupe 2.0T -moottori

- Aug 10, 2018-

Muutama päivä sitten opetimme tärkeistä kanavista, että uuden sukupolven Mercedes-Benz GLE Coupe julkaistaan virallisesti vuonna 2019.


Ulkonäköä ajatellen uuden auton edessä on paljon muutoksia. Ensinnäkin huomasimme, että imukammio on uusin muotoilu. Ristikon keskellä oleva musta rintaneula on ontto muotoilu ja sisäinen ristikkorakenne lisää entisestään liikemäärää. Lisäksi uusien autojen ajovalojen sisäinen rakenne on muuttunut ja täysi LED-valonlähde on käytetty. Samanaikaisesti myös uuden auton etupuskuri, ilmanotto ja sumuvalot ovat muuttuneet.


Sivulla uusi auto on nykyistä mallia ohut ja alkuperäinen C-pilari on laajennettu. Taille uusi auto jatkaa nykyisen mallin suunnittelutyyliä ja D-pylväs on kalliimpi kuin nykyinen malli. Takavalot on kuitenkin uudistettu ja LED-valonlähdettä käytetään, ja myös spoilerien koko kasvaa.


Sisäänrakennetuotannossa uusi auto käyttää paljon Mercedes-Benz S- ja E-luokan design-elementtejä, jotka tekevät ihmiset tuntemaan itsensä virkistyneiksi. Dual 12,3-tuumainen LCD-näyttö ja uusi tyyli ilmanpoistosuunnittelua. Perinteinen kaksoispiippuinen kojelauta korvataan myös 12,3 tuuman LCD-näytöllä.


Voimassa oleva uusi auto korvaa nykyisen V6-moottorin Mercedes-Benzin uudella 3.0T L6 + 48V -hybridijärjestelmällä ja tarjoaa 4MATIC-nelivetoisen järjestelmän. Samalla uuden auton odotetaan lisäävän 2.0T-moottoria.

New generation of Mercedes-Benz GLE Coupe .jpg

Mercedes-Benz-autosarjassa meillä on seuraavat tuotokset: Multimedia-videoliitäntä bensille 2014-2018.

Tämä Android Interface Navigation -laatikko on erityinen Mercedes Benz NTG5.0 5.1 -järjestelmä, jossa on Android 4.4 / 5.1 IOS -järjestelmä, Tarjoa online GPS-navigointi, WiFi-yhteys, 3G Internet, Android- ja IOS-puhelimen peili.

Liittyvät kysymykset, tervetuloa kuulemaan.