Uuden sukupolven Focus ST vakooja valokuvien odotetaan paljastuvan vuoden lopulla

- Aug 22, 2018-

Muutama päivä sitten saimme tietoa Fordin uuden sukupolven Focus ST -mallien ryhmän road test spy -kuvista merentakaisista medioista. Uusi Focus ST käyttää Ford-mallia. On selvää, että uuden auton odotetaan alkavan tämän vuoden lopulla.


Uuden auton ulkonäköön kuuluu perheen tyyliinen Martinin etuosa ja musta ristikko edessä ristikkoon. Lisäksi nykyiseen malliin verrattuna uuden auton uudet ajovalot ovat muuttuneet, integroimalla LED-päiväajovalot ajovalojen kanssa.


Kehon puolella uusi Focus ST on suunniteltu kaksinkertaisella vyötäröllä, ja yleinen asettelu on alhainen ja korkea. Uusi auto on varustettu 18-tuumainen kaksinkertainen viisi-puoli urheilu pyörät, ja takana on pieni spoileri vääntämiseen. L-muotoinen LED-valo nauha takavalaisimen sisällä on erittäin ilmeinen visuaalinen vaikutus. Kaksisuuntainen pakokaasun asettelu tuo esiin uuden auton. Moottorigeeni.


Voiman osalta uuden auton odotetaan jatkavan moottorilla 2,0T: n nelisylinterisellä moottorilla. Nykyisten parametrien huomioimisena moottorin teho on 183 kW (250 Ps) ja huippuvääntö 345 Nm.

New generation Focus ST.jpg