Uuden sukupolven DS 3 patenttiin kartta altistuminen

- Jul 10, 2018-

Muutama päivä sitten saimme patenttiin kartta uuden sukupolven DS 3 merentakaisten media.Uuden auton käyttää uusin perhe-tyylinen muotokieli suuria muutoksia ulkonäkö ja sisustus.Mukaan Edellinen Uutiset uuden sukupolven DS 3 sijoitetaan pieni Maastoauto ja odotetaan nimetty DS 3 Crossback, jonka odotetaan paljastetaan Pariisin autonäyttelyssä lokakuun 2018.

Uusi DS 3 tekee samanmallinen DS 7 patenttiin kartta ja etuseinän on suunniteltu uusimman ”wing DS”. Ajovalojen ryhmän suunnittelu on ilmeisesti eri jälkimmäinen. Ajovalojen ryhmä on jaettu.Toinen; LED päivällä käynnissä valot, jotka vastaavat soikea tyyli.Sumu valon alueella on sisustettu leikkauksen kromattu ja kuusikulmainen Ilmastointi saanti säleikkö sisustus on musta mesh-materiaalia.

Puolella uuden auton leikataan epäsäännöllinen ovet parantaa tunnustamista, elin linja on V-muotoinen; uusittu rim tyyli näyttää erittäin dynaaminen.Taka-osassa uusia DS 3 ominaisuuksia vaaka takavalo design kromi leikata ympäri ja verkkosukat-tyylinen air outlet.Lisäksi uuden auton käyttää kahdenvälisiä kaksi-out pakokaasun asettelua.Uusi DS 3 rakennetaan CMP-alustalle ja on saatavilla sähköinen versio arvioitu suurin valikoima 450km.


78.png