Uusi sukupolvi BMW X5

- Jun 06, 2018-

Äskettäin jotkut tiedotusvälineet ovat aiemmin paljastaneet uuden sukupolven BMW X5 (G05) virallisen kartan. Uusi auto rakennetaan CLAR-arkkitehtuurin perusteella. Aiempien raporttien mukaan uusi auto julkaistaan virallisesti 25. kesäkuuta tänä vuonna.

 

BMW X5: n uusi sukupolvi on auton neljännen sukupolven malli. Verrattuna edellisiin kolmen sukupolven tuotteisiin, uuden sukupolven X5 on kulmikas. Uusi munuaisverkko ottaa käyttöön yhden kappaleen. Ajovalaisimet hyväksyvät laservalon lähteen ja säilyttävät BMW Angel Eye -tyylin suunnittelutyyliä.

 

Takaa muotoilussa uusi auto on omaksunut uuden raidan takavalo-ryhmän suunnittelun, joka on muuttanut edellisen kolmen sukupolven L takavalo-tyyliä. Lisäksi auto käyttää myös kahdenvälisiä kaksinkertaisia pakokaasu- ja alustan suojuksia.

 

Tämän valotuksen virallinen kuva on BMW X5 M Sports Package Editionin uusi sukupolvi, joten uusi auto on urheilullisempi etu- ja sivuhameiden suunnittelussa, ja auton odotetaan myös käynnistävän ylellinen paketti-version.


BMW X5.png