Uusi Ford Everestin virallinen kuva julkaistaan virallisesti 10. heinäkuuta

- Jun 13, 2018-

Hiljattain asiaan liittyvät ulkomailla olevat tiedotusvälineet ovat altistaneet viralliset kuvat Fordin uusista Everestin malleista. Keskipitkän aikavälin muutosmallina uusi Everest on pääosin tarkennettu yksityiskohtiin ja siinä on aktiivinen jarru- ja jalankulkijohtojärjestelmä. On todettu, että auto virallisesti Thaimaassa 10. heinäkuuta.


Ulkonäköä ajatellen uusien autojen ja käteismallien muotoilu on periaatteessa sama. Yksityiskohdissa uusi auto on korvattu uudella tyynyllä etuilmanottoaukon, joka on päivitetty käteisellä double banner grille kolmisilmiön säleikkö. Lisäksi uusi auto käyttää myös uutta tyyliä 20 tuuman pyörien.
Ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan uudet auton sisätilat ottavat käyttöön uuden värimaailman ja sisustusmateriaalin, lisäksi uuden auton odotetaan olevan varustettu aktiivisella hätäjarrutuksella (AEB) ja jalankulkijoiden havaitsemisjärjestelmällä.


Teho-osassa auto tarjoaa 2.2L DuratorqTDCi-nelisylinterisen dieselmoottorin ja 3.2L DuratorqTDCi-viisisylinterisen dieselmoottorin merentakaisissa järjestelmissä. Uusien kotimallien mallien odotetaan jatkavan 2.2T diesel- ja 2.0T-bensiinimoottoreita.

Ford-lisävarusteita, voimme tarjota Android Navigate for Ford 2013-2015 SYNC2 tai Android-pohjaisen GPS-liitännän Ford SYNC3 2016-2017 jne.

Ford new Everest.jpg