Uusi Ford Everestin virallinen kartta julkaistiin

- Jun 05, 2018-

Äskettäin asiaankuuluvat merentakaiset tiedotusvälineet ovat altistaneet virallisen kuvan Fordin uusista Everestin malleista. Uusi auto on muuttunut yksityiskohtaisesti nykyisiin Everest-malleihin verrattuna. Samaan aikaan ulkomaiset tiedotusvälineet sanoivat, että auto virallisesti Thaimaassa 10. heinäkuuta.

 

Ulkonäköä ajatellen uusien autojen ja käteismallien muotoilu on periaatteessa sama. Yksityiskohdissa uusi auto on korvattu uudella tyynyllä etuilmanottoaukon, joka on päivitetty käteisellä double banner grille kolmisilmiön säleikkö. Lisäksi uusi auto käyttää myös uutta tyyliä 20 tuuman pyörien.

 

Tällä hetkellä emme ole vielä saaneet uuden auton sisäosaa. Ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan uuden auton sisätilat ottavat käyttöön uuden värimaailman ja sisustuksen. Lisäksi uuden auton odotetaan olevan varustettu aktiivisella hätäjarrutuksella (AEB) ja jalankulkijoiden havaitsemisjärjestelmillä.

 

Teho-osassa auto tarjoaa 2.2L DuratorqTDCi-nelisylinterisen dieselmoottorin ja 3.2L DuratorqTDCi-viisisylinterisen dieselmoottorin merentakaisissa järjestelmissä. Uusien kotimallien mallien odotetaan jatkavan 2.2T diesel- ja 2.0T-bensiinimoottoreita.


ford everest.jpg