Uusi energiabussilla on kuusi kehityssuuntaa

- Jun 06, 2018-

Kesäkuun 5. päivän ja kesäkuun 6. päivän välisenä aikana maailmanlaajuinen autoteollisuusfoorumi, 2018 (yhdeksäs), sponsoroi Kiinan kansainvälisen kaupan autoteollisuuden komitean, Kiinan autoteollisuuden ja Chongqingin kauppakamarin kauppakamarin Auto Show -järjestelykomitea pidettiin Chongqing Yuelain kansainvälisessä konferenssikeskuksessa. .

 

Tämän foorumin teema on "Tulevaisuuden teollisuuden muotoilu muutoksen aikakaudella". Globaalin autoteollisuuden asiakkaat kokoontuivat keskustelemaan autoteollisuuden uusista muutoksista ja uusista suuntauksista uuden teknologisen vallankumouksen puitteissa. Seuraavassa on puheenvuoro Wang Hongjun, varapuheenjohtaja BYD Bus Research Institute:

 

Wang Hongjun uskoo, että uudet energiabussit kohtaavat kuusi suurta kehityssuuntaa: sähköinen, kevyt, älykäs, integroitu, standardoitu ja räätälöity.

 

Tällä hetkellä energiapulaa, ilman pilaantumista ja liikenneruuhkia on tullut globaaleiksi kaupunkien ongelmiksi. Wang Hongjunin mukaan linja-autokuljetukset muodostavat suuren osan pakokaasupäästöistä. 12-metrinen perinteinen dieselauto vastaa 30 auton päästöä. Sedania ei avata joka päivä, mutta bussilla kulkee päivittäin ja päästöt ovat melko suuret. Voidaan nähdä, että uusien energiabussien edistäminen on tärkeä keino ratkaista kaupunkien energiakriisi ja ympäristön saastuminen.