Uusi Corolla-patenttikaavion altistuminen

- Jun 27, 2018-

Uusi Corollan patenttikartta saatiin vastaavista kanavista, uusi auto ottaa käyttöön uuden perhesuunnittelun ja imuverkon alue lisääntyy. Odotetaan uuden auton merkitsemistä vuoden sisällä.

 

Ulkonäkö, uuden Corollan etupinnan muotoilu on terävä, ilmanottoaukon pinta-ala kasvoi huomattavasti, ja siinä näkyi suuri suustyyli. Epäsäännölliset ajovalaisimet eivät ole muuttuneet paljon muotoaan ja ovat edelleen integroituneet imuilman kanssa. Sumuvalaisimella on tehty paljon muutoksia. Kokonaislinja on monipuolisempi ja monimutkaisempi, ja se on lähellä uuden sukupolven Corollan muotoilua.

 

Uuden auton sivu ei muutu kovin paljon, kaksinkertaisella viiden puoleisella tyylillä. Takapään muoto ja rahamallien muutos ovat myös pääosin puskurissa. Mustan rivin tyyli alhaalla on hyvin erilainen kuin käteisellä, ja se on urheilullisempaa visuaalisesti. Takavalon muoto ei ole muuttunut. Uuden auton odotetaan olevan modifioitu malli. Todettiin, että vuoden lopulla tai käynnistää uuden korvaavan Corolla, odotamme ja näemme.


Corolla.png