Uusi BMW X 6 esikatselu kartta altistuminen A määrä uudet musta tekniikka siunaukset

- Jun 20, 2018-

Viime aikoina merentakaisten media Motor1 alttiina esikatselukartta uuden sukupolven BMW X 6. Uusi auto rakennetaan uusi CLAR alustalla. Laitoksen koko kasvaa, mutta leikata laatu laskee, ja uuden auton teknologian taso paranee huomattavasti. . On todettu, että uuden auton debyytti virallisesti vuonna 2019.


Kannalta ulkonäkö uuden auton hyväksyy BMW: n uusin perheiden muotokieli. Kokoa munuaisten säleikkö on kasvanut suuresti, ja laser-tyyppinen LED-valonlähde käytetään sisäisesti. Hännän alueella häntä korkeus on merkittävästi lisääntynyt.
Nykyiseen malliin verrattuna uuden auton on varustettu BMW: n äskettäin kehitetty kahden akselin Ilmastointi kantojärjestelmä, dynaaminen vaimennuksen valvontajärjestelmän, nelipyöräinen ohjausjärjestelmä, anti-roll aktiivijärjestelmä, dual 12,3-tuumainen näyttö, uusi heijastusnäyttö järjestelmä ja niin edelleen.


Konetehona, uuden auton jakaa uuden X5 eli uuden X6 antaa 3.0-litran inline kuuden sylinterin Turboahdetut bensiinin ja diesel moottorin ja 4,4-litrainen V8 ottomoottori, ajaa ottelu käyttövoimalaitteita osa 8-vaihteinen automaattivaihteisto, neliveto-järjestelmä tarjoaa runsaasti valtaa uuden auton.

BMW X6.jpg