Uusi BMW X6 M road -testi kaksimoottorisella turbomoottorilla

- Oct 09, 2018-

Uusi sukupolvi BMW X6 julkaisi tien testin vakooja ennen ja on tällä hetkellä tie testissä. Äskettäin hankittiin joukko road test-vakooja kuvia uuden sukupolven BMW X6 M: stä ulkomailta. Uusi autosuunnittelu on urheilullisempaa.


Uuden sukupolven BMW X6 M: n ulkonäkö on uusi perheominaisuussuunnitelma. Munuaisverkon koko on lisääntynyt verrattuna vanhaan malliin. Samanaikaisesti etupuskurin pohjahylsy antaa suuren hunajakenno-mallin korostaakseen uuden auton. Urheilullinen. Ajovalojen ryhmässä odotetaan, että uusi auto, jolla on korkean profiilin mallit, käyttää laserilampuita, joilla on suurempi tunnustus yöllä valaistuksen jälkeen. On syytä mainita, että kehrättämättömät valokuvat eivät nähneet vanhan mallin pyöreää sumuvalaisinta etupuskuriasennossa.


Auton kyljessä uusi auto säilyttää selkänsä muodon ja katon alaosa on suunniteltu erittäin dynaamiseksi. Kehon vyötärölinja on voimakas, ulottuu auton etuosasta takaosaan korostaen M-mallin urheilu-geenejä. Lisäksi uuden auton vanteen tyyli on edelleen suunniteltu BMW: n klassisella puumainen muotoilu, ja se on mustaa ja urheilullinen.


Auton takaosassa uuden auton takaosassa on enemmän kerrostettu muotoilu ja auton takaosan yleinen visuaalinen vaikutus on korkeampi, mikä korostaa maastoautojen korkeaa ja mahtavaa tunnetta. Samalla tämä malli on M-sarjan perheen jäsen. Taistelut ovat hyvin vahvoja. Voiman osalta uuden auton odotetaan olevan sama 4.4T V8 -pyörähdysmoottori kuin BMW: n uusi M5-malli, jonka suurin teho on 441kW (600Ps) ja huipputehon 750Nm. Vaihteisto vastaa 8-nopeuksisen Steptronic-manuaalivaihteiston.

New BMW X6 M.jpg