Uusi BMW M3 kuvitteellinen kartta altistuminen tai debyytti vuonna 2019

- Oct 12, 2018-

Uuden sukupolven BMW 3-sarjan (alustan koodi G20) on aiemmin ilmoittanut virallinen esikatselu ja odotetaan virallisesti paljastaa avajaisissa 2018 Pariisin autonäyttelyssä. Lanseeraamalla uuden sukupolven 3-sarjan Aika hankki äskettäin joukko kuvitteellinen karttoja uuden sukupolven BMW M3 malleja merentakaisten media. Uuden auton perustui BMW: n uusi foorumi ja paino auton vähenee.


Uuden sukupolven BMW M3 malleja näkyy läpi kuvitteellinen kartta yleinen suunnittelu on vielä peritty BMW M3 (F80) torjua tyylinen design ja uuden auton munuaisten säleikkö, ajovalot, edessä puskurin liikkeelle surround lähtö on suurempi muutos kuin nykyinen malli, joka on myös suunniteltu täyttää pienempi Vedä kerroin ja vahvempi visuaalinen vaikutus auton koriin.


Puolella kehon voimme nähdä kuvitteellinen kuvasta on tuuli opas ura takana etupyörän kulmakarvat ja puolella hame muoto on hyvin liioiteltu, jolloin uusi auto näyttää erittäin torjumiseksi. Uusi auto on varustettu hiilikuitu Valma hännän ja pyöreä pakokaasun kaksi puolta takana, ja takana takaspoileri on valmistettu musta Materiaali. Vaikka tämä on kuvitteellinen kuva uuden sukupolven M3 malleja, se näkyy kuva Tämä malli kiinnittää enemmän huomiota aerodynaaminen sovelluksia ja kevyt runko.


Konetehona, uuden auton odotetaan jatkuvan on powered by 3.0T twin-turbo moottori suurimman tehon 372kW (507Ps). Lisäksi ulkomaisten tiedotusvälineiden sanoi, että tämä malli voidaan varustaa 48V light sekoitus järjestelmä, kun taas korkea-malleissa odotetaan varustettu takapyörät aktiivinen ohjaus tekniikka.

New BMW M3.jpg