Uusi BMW-2 sarjan Farmari virallisesti käynnistetty

- Jun 11, 2018-

Äskettäin yhtiö oppinut jklle sukua oleva kanavoida että uusi BMW 2-sarjan vaunua otettiin virallisesti käyttöön, mukaan lukien yhteensä 218i mannekiinit, 218i johtava malleja, 218i yksinomainen urheilutapahtumaan puvut ja 220i luxury sopii myös uusia BMW 2-sarjan vaunuja. Vähittäiskaupan hintaluokassa on 22.48-29.48 miljoonaa yuania.

 

Kaksi uutta BMW 2-sarjan apuohjelma vaunut ovat myös markkinoille. 220i uusi BMW 2-sarjan monikäyttöinen vaunua ja 220i yksinomainen uuden BMW 2-sarjan wagon on saatavilla OVH 2.698 miljoonaa. Yuan ja 30,68 miljoonaa yuania.

 

Ulko-osassa uusi BMW 2-sarjan wagon on hienosäädetty ajovalot ja etusäleikkö. Uudet ajovalot hyväksyy uusimmat perhe-tyylinen muotoilu ja on varustettu LED-valonlähde. Munuaisen muotoinen etusäleikkö alue on suurempi kuin vanhat mallit. Se on edelleen laajentunut ja korvattu upouusi edessä surround. Uusi BMW 2-sarjan rautatievaunussa ominaisuuksia LED-taskulamput nauhat, jotka ovat yksityiskohtaisempia yksityiskohtaisesti.

 

Sisäosa uusi BMW 2-sarjan vaunua ei ole paljon muutoksia vanhan mallin. Uusi vaihteen-malli on enemmän tarkentaa, urheilullinen ohjauspyörä high-end-malli, 8.8-tuuma jalo-hienosäätö Keski hipaista-irtoseinä ja luonnollinen puhe-tunnistusjärjestelmässä (NLU). Lisäksi uusi BMW 2-sarjan wagon on varustettu uuden sukupolven iDrive-käyttöjärjestelmän, on parantunut tunnetta tieteen ja teknologian.


BMW 2 Series wagon.png