Uusi Audi TTS virallinen kartan altistuminen näkyy Pariisin autonäyttelyssä

- Jul 23, 2018-

Muutama päivä sitten saimme joukon uusia Audi TTS virallisia karttoja ulkomailta. Uusi auto maalattiin uudella sinisellä värillä ja näytti hyvin häikäisevältä. On selvää, että uusi auto on huomattavasti raskaampaa kuin nykyinen malli, joka parantaa käsittelyä entisestään. Lisäksi uuden auton odotetaan virallisesti alkavan lokakuussa avatussa Pariisin autonäyttelyssä.


Ulkonäköä ajatellen uusi auto on pohjimmiltaan sama kuin nykyinen malli. Etulinja on kova ja aerodynaamisempi. Uusi auto ottaa käyttöön uuden kuusikulmainen musta hunajakennoisen etusäleikön, jossa on suuri alailmakehikko ja runkoa ympäröivä ilma. Dynamiikkapaketti korostaa koko persoonallisuutta. Lisäksi uuden auton etuosan puskurin etuosa on koristeltu hopeakromilla, joka on muodikkaampi kuin nykyinen malli.


Lisäksi uuden auton allekirjoituksen kiillotetut hopeiset ulkopeilit on säilytetty, ja uudet monipuomiset pyörät ovat persoonallisempia ja lisäävät visuaalista vaikutusta. Takaosassa voimme nähdä, että uusi auto on varustettu kiinteällä spoilulla ja suurella kaliipilla kahden peräkkäisen pakokaasun asettelulla.


Sisätilojen kannalta yleinen uusi auto ei ole muuttunut paljon, ja Audiin perhetyyliset pyöreät ilma-aukot on säilytetty. On syytä mainita, että uuden auton lohko on myös koristeltu molemmilta puolilta sinisiä elementtejä korostaen uuden auton nuoren urheilun tyyliä. Lisäksi uuden valotuksen virallisen kartan mukaan uusi auto käyttää myös suurta kokoa täyden LCD-instrumentin, joka on täynnä tekniikkaa.


Voiman osalta uusi auto jatkaa moottorilla varustetun 2.0T-moottorin, jonka suurin teho on 210 kW (286Ps) ja huippuvääntömomentti 380Nm. Siirtoverkko on sovitettu 6-vaihteinen kaksoiskytkentäinen vaihdelaatikko ja se on vakiona neljän kokoaikaisen nelivetoisen järjestelmän kanssa.

New Audi TTS.jpg