Uusi Audi TTS virallinen kartta altistuminen

- Jul 18, 2018-

Muutama päivä sitten Instagram-käyttäjät julkaisivat pienen resoluution viralliset kuvat epäillystä uudesta Audi TTS: stä. Uusi auto on hienostunut ulkonäkönsä vuoksi, ja ulkomaisten tiedotusvälineiden odotetaan virallisesti alkavan lokakuussa avatussa Pariisin autonäyttelyssä.

Kuten virallisesta kartasta voidaan havaita etukäteen, uuden Audi TTS: n ja nykyisen mallin välinen ero ei ole suuri. Vaakasuoran nauhan etusäleikkö on korvattu ristikkäisellä kromirenkaalla ja myös ilmanottosuunnan muotoilu säleikön etupuolella säädetään. Kromipinnan lisääminen tekee etupinnasta enemmän kuvioitua.

Audi TTS: n taakse on myös säädetty. Uudet tuuletussuojat takaistuinten takana ja kaksipuolinen kaksipuolinen pakokaasujärjestelmä tekevät uuden auton näyttävän murhattuna ja urheilullisemmalta.

Uuden auton sisätilojen muutokset eivät ole ilmeisiä. Virallisessa kartassa olevat mallit on koristeltu samalla värillä kuin kehossa. Voimakkuuden suhteen uudella Audi TTS: llä odotetaan edelleen olevan 2.0T-moottori, jonka suurin teho on 286 hv ja huippuvääntömomentti 380 N • m. Siirtoverkko on sovitettu 6-vaihteinen kaksoiskytkentäinen vaihdelaatikko ja se on vakiona neljän kokoaikaisen nelivetoisen järjestelmän kanssa.

106 Audi tt.png