Uusi Audi S1 uusimmat uutiset altistuksen lopussa 2019

- Jun 21, 2018-

Muutama päivä sitten, Audi ilmoitti virallisesti uuden A1-Sportback virallinen kartta. Samaan aikaan merentakaisten media on paljastanut sen korkean suorituskyvyn versio, S1 uutiset. Uusi Audi S1 rakennetaan uusi A1 ja jakavat MQB A0-foorumi.


Sen korkean suorituskyvyn versio S1 sisustettu suuremman koon ilmanottoaukot. ”Sumu lampun haltijat” voi toteuttaa kautta malleja molemmin puolin ja muita jäähdytyslevyjen näkyy myös uusia autoja. Lisäksi S1 mallin yksinomainen logo suunnitellaan myös klo saanti säleikkö.
Auto antaa suurempi hännät ja hännän diffuusorit; Se myös poistaa piilotettu pakokaasun suunnittelu ja käyttää kaksi pakokaasun kokoonpanoissa molemmin puolin.
Uusi S1 tarjoaa valinnainen kokoonpanoissa kuten 10,1 tuuman näyttöä, edellinen-rysähtäen tuki ja adaptive cruise.


Auto on varustettu 2.0T Turboahdetut moottorin maksimiteho 186kW ja on varustettu 7-nopeus dual-kytkin-siirto. Tietenkin Audi Quattro neliveto-järjestelmä on standardi. Vahvempi käyttövoimalaitteita ja kevyt runko, että MQB foorumi tuo uusi S1 1-100 km/h kiihtyvyys aika odotetaan olevan huomattavasti lyhyempi kuin nykyinen malli 5.9 sekuntia.

New Audi S1.jpg