Uusi Audi Q3

- Jul 23, 2018-

Muutama päivä sitten Audi julkaisi virallisesti uuden Audi Q3-sukupolven esikatselun ja ilmoitti, että uusi auto julkistetaan virallisesti 25. heinäkuuta. On selvää, että uusi Audi Q3 hyväksyy perhe-tyylisen muotoilun, ja pään ja takavalojen muoto on muuttunut. Lisäksi ajoneuvon kokoa on pidennetty.

 

Ulkonäköä silmälläpitäen uusi auto ottaa käyttöön uusimman perheen tyyliin suunnitellun tyylin, ja ajoneuvojen ajovalojen paitsi muoto muuttuu, mutta myös sisäinen valonohjaushihnasuunnittelu eroaa huomattavasti nykyisestä. alempi ilmanottoosa on monimutkaisempi.

 

MQB-alustasta johtuen koon vuoksi uusi Q3 näyttää hyvin lähellä Q5-kokoa. Ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan uusi auto pidentää 50 mm akseliväliä ja lisää pituutta ja leveyttä 60 mm ja 50 mm vastaavasti.

 

Takavalojen muoto on myös muuttunut, terävä, koko hännän ja puskurin muotoilu on nyt monitasoinen tyyli, ja aukon muoto on urheilullisempaa ja kaunista. Mutta on vielä helppo havaita, että tämä on Q3. Kameran liitäntäkotelo Audiille. Tervetuloa ottamaan yhteyttä tuotetietoihin.

 

Audi.png