Uusi Audi A6 Allroadin uutiset Paris Motor Show debyytti

- Jul 31, 2018-

Muutama päivä sitten opimme ulkomailta mediasta, että uuden sukupolven Audi A6 Allroad julkistetaan virallisesti Pariisin autonäyttelyssä. Uuden auton edessä on Audiin uusin perhesuunnittelu. Lisäksi uuden auton odotetaan jatkavan nykyisen mallin voimansiirtoa.


Ulkonäköä ajatellen uusi auto käyttää Audiin klassista monikulmion muotoista säleikköä, mutta tämän mallin sisääntulokerrosta ei ole koristeltu suurella kromialueella. Ristikon molemmilla puolilla on terävät ja terävät ajovalot, ja LED-ajovalojen sisällä on kaksi katseenvangitsevaa nauhaa.


Rungon puolella olevat viivat ulottuvat etupyörän kaaresta taakse. On syytä mainita, että uuden auton runko-osa voidaan laajentaa 1680L: iin, kun takaistuimet ovat kokonaan alas.


Voimassa ei uutta autoa ole paljastettu. Ulkomaisten tiedotusvälineiden keinottelun mukaan uusi auto voi kuitenkin jatkaa nykyisen voimansiirtomallin kuljettamista, ja nykyinen malli on varustettu 3.0TFSI-turboahdetulla moottorilla, jonka suurin teho on 245 kW (333Ps), huippuvääntömomentti on 440Nm, joka vastaa 7 Speed kaksoiskytkinvaihdetta.


Audi-autosarjalla on seuraavia tuotoksia: Audi-2016-2017: n navigaattori, se sopii Audi-autoihin, jotka ovat Audi A3 / A4 / A5 / Q7-sarja tai VW Golf 7 jne. Tarjoaa Android-navigoinnin, PAS-toiminto, aina videotuloon asti ja suurella tarkkuudella.

Liittyvät kysymykset, tervetuloa kuulemaan.

New Audi A6 Allroad .jpg