Uusi ja moderni Santa Fe virallinen kartta julkaistu

- Jun 29, 2018-

2019 moderni Santa Fe (vastaa kotimaan uusi moderni Shengda) on suurempi, enemmän turvallisuutta ja paremmin yleistä suorituskykyä kuin 2018-malli ja lähtökohta hinta on kasvanut hieman.

Kannalta ulkonäkö ulkomuoto uusi Santa Fe on hyvin samankaltainen kuin Espoo. Etuseinän käyttää epäsäännöllinen Ilmastointi saanti-säleikkö ja split ajovalojen-design.Mitä kokoonpanon lähtötason SE 2.4 sisältää kaukovalot auttaa järjestelmät, edessä törmäyksenestojärjestelmillä, sokea törmäyksenestojärjestelmillä, reitti läpi auttaa, smart vakionopeussäädin ja alku- ja stop- sekä backcross yhteentörmäysten välttäminen järjestelmiä..

Konetehona, standardin versio tarjoaa 2,4-litrainen vapaasti hengittävä nelisylinterinen moottori tuotos 138 kW ja vääntöä 241 Nm.Uusi auto on etuveto kokoonpano, kahdeksan nopeus automaattivaihteisto, ja muita 1700 dollaria voidaan korvata neliveto-versiolla.

Uuden auton lähtöhinta on $25,500), joka on 550 dollaria verrattuna edellisen mallin lisäystä.Muita malleja kuten SEL, SEL Plus, Limited Edition- ja Ultimate-mallit hinnoitellaan $27600 ja $35,450, tarjoaa päivityksiä teho, toimintojen kokoonpanon ja infotainment-järjestelmiä.Tämän jälkeen uusi ja moderni Santa Fe malleja käynnistetään kuten Pohjois-Amerikan markkinoille.


54 hyundai.png