Mustang T70S arvo kattoikkunan versio listataan 13. elokuuta

- Jul 27, 2018-

Viime aikoina Mustang Motor ilmoitti, että Mustang T70S -tuotannon tason versio - kattoluukun version arvoksi tulee 13. elokuuta, uudet mallit mukautetaan lähinnä kokoonpanonäkökohtiin. Mustang T70S Value Skylight Editionin käynnistäminen vähentää edelleen Mustang T70S: n hankintaa.

Mustang T70S: n vastinetta rahoilleen pohjimmiltaan ylläpitää nykyisen T70S: n muoto ulkonäössä ja sisustuksessa. Vanteen kuvio on erilainen, ja uusi auto ottaa käyttöön kahdenvälisen pakokaasun ulkoasuohjelman. Sisustuksessa keskikonsoli käyttää suurta määrää muovisia pehmeitä materiaaleja, ja keskikonsoli on päivitetty vastaavasti, mikä on muodikasta ja tunnelmallista.

Konfiguroinnin kannalta Mustang T70S -tuulettimen kattoluukku on optimoitu alkuperäisen sisääntulotason mallin, kuten etu- ja takalaturien, jarrutusvoiman jakautumisen, nelipyöräisen takavalo-tutkan, elektronisen käsijarru, automaattinen ilmastointi ja nahka. Istuimet ja muut kokoonpanot säilytetään, ja niihin lisätään uusia mukavia ja käytännöllisiä kokoonpanoja, kuten sähkökäyttöinen kattoluukku, 9 tuuman älykäs keskusohjaus, iso näyttö MP5-toiminnolla ja kääntökuva.

mustang t70s.png