Musk: Rakenna kompakti malli, joka kilpailee golfia seuraavien viiden vuoden aikana

- Jun 12, 2018-

Ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan Tesla aikoo rakentaa samanlaisen kompaktin auton Volkswagen Golfilla, Ford Focusilla ja Volkswagen Astralla viiden vuoden aikana kilpailemaan näillä markkinoilla.


Musk totesi Teslan kokouksessa, että "mielestäni me valmistamme kompakti auto viiden vuoden aikana". Vaikka tässä mallissa ei ole erityisiä parametreja ja yksityiskohtaisempia tietoja, Musk käyttää tätä konferenssia ilmoittamaan Teslan nykyisen ja tulevan tavoitteiden ja näkymien sarjan.


Tällä hetkellä Tesla sekoitetaan. Teslan osakkeenomistajien kokouksessa 5. kesäkuuta Yhdysvaltojen aikaa Tesla ilmoitti suunnitelmista rakentaa ensimmäinen merentakaisten tehdas Shanghaissa. Uusi tehtaan nimi on "Dreadnought Battleship". Se myös tuottaa paristoja ja asentaa samanaikaisesti. ajoneuvoon. Samana päivänä Teslan osakekurssi nousi 9,7%.


Toisaalta Teslan huhuja, kuten kapasiteetin estäminen, mallin 3 peruuttaminen, pääketjun jakautuminen ja konkurssi, eivät voineet sallia Teslan pakenemista painajaiselta. Teollisuudessa on laajalti uskottu, että Teslan Shanghain tehtaan perustaminen on pelastuminen kärsimyksestä.


Monet omistajat haluavat olla samaa suurta näytön nautintoa kuin Tesla Motors, joka löytyy meistä, kuten Tesla Screen Navigation for Infiniti Q50, Big Screen Multimedia Jeep Grand Cherokee, Tesla Style Radio GPS Prado 2014-2017, Car DVD Soitin BMW jne.

Tesla Style Radio GPS for Toyota Prado.jpg