Lisää urheilua 2019 Toyota 86 TRD erikoispainos virallinen kartta

- Jul 27, 2018-

Muutama päivä sitten Toyota julkaisi joukon virallisia karttoja Toyota 86 TRD Special Edition -malleista (TRD Special Edition). Uusi auto on lisännyt TRD-valmistetun kehon surround Toyota-86: n korkean profiilin malliin.


On selvää, että Toyota 86 TRD Special Edition (TRD Special Edition) -mallia myydään Yhdysvalloissa vuoden 2019 Toyota 86: n erityisversiona. Uusi auto on varustettu SACHS-iskunvaimentimilla, 18 tuuman pyörillä, Brembo-jarrujärjestelmällä ja muita kokoonpanoja. Samalla uusi auto on myös lisännyt TRD: n ympäröimän pienen kappaleen, mukaan lukien uudistetut sivulangat, etulokasuoja, takalevy ja takaspoileri.


Sisustuksessa uuden auton sisätilat ovat punaiset ja mustat, ja nahkainen monitoimiratti ja Alcantara-turvaistuin ovat kaikki punaiset ja mustat, joten uuden auton näyttäminen on urheilullisempaa.


Voimantuotannossa uusi auto on edelleen varustettu 2.0L: n vaakatasossa vastakkaisella nelisylinterisellä moottorilla, jonka suurin teho on 152 kW (207 PS) ja huippuvääntömomentti 212 Nm. Vaihteisto sovitettiin 6-vaihteinen käsivaihteisto tai 6-vaihteinen manuaalivaihteisto.


Toyota-autosarjassa meillä on seuraavat tuotokset: Tesla Style Navigation for Prado 2014-2017.

Liittyvät kysymykset, tervetuloa kuulemaan.

2019 Toyota 86 TRD.jpg