Lisää esikatseluja Bugatti Divo julkaistiin 24. elokuuta

- Aug 07, 2018-

Viime aikoina Bugatti esitteli uusia esityksiä uudesta Divo-urheiluautosta. On selvää, että uusi auto kiinnittyy Vision GT -konseptimoottorikoneen muotoiluun, joka käynnistetään maailmanlaajuisesti Pebble Beach Auto Show -tapahtumassa, joka avattiin 24. elokuuta.


Aiemmin ilmoitti, että Bugatti Divo -muoto kiinnittyy Vision GT -konseptimallin muotoiluun. Viimeisimmistä ilmoituksista Divo Air -terät ovat hiilikuituja, ja aerodynaamisen pakkauksen tehokas suorituskyky on odotettavissa. Lisäksi uuden auton takavalaisimet sisältävät LED / OLED-valonlähteitä, jotka ovat tyylikkäitä ja teknisesti tyylikkäitä. On todettu, että Divo n nimi tulee Targa Florion vuoristokilpailun voittamisesta kaksi kertaa.


Power-osassa uuden auton odotetaan olevan powered by Bugattin ylpeä 8.0T-nelipyöräinen W16 -moottori, jonka suurin teho on 1130kW (1500Ps) Chironilla ja suurin vääntömomentti 1600Nm. Diven 0-100 km / h kiihtyvyysaika on alle 2,5 s, mutta huippunopeus laskee 385 km / h: iin. Lisäksi virkamies parantaa Divon käsittelyä ja dynaamista suorituskykyä, alasajoa ja hallinnan joustavuutta.

Bugatti Divo.jpg