Moderni investointeja Autotalks tekee yhteistyötä tutkimuksen ja kehittämisen toisiinsa auton piirisarjojen

- Jul 06, 2018-

Mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden Hyundai Motor on käynnistänyt strategisia investointeja Autotalks hankkia sen seuraavan sukupolven teknologiaa. Autotalks on johtava viestintäratkaisut autonominen ajo työpajoja, ja kaksi yritystä tekevät yhteistyötä kehittämään toisiinsa ajoneuvon piirisarjoja.


Hyundai ilmoitti 4 päivänä heinäkuuta 2018 se tekee osakesijoituksen Autotalks mutta ei paljasta yksityiskohtaiset taloudellisesti. Samanlainen kuin muut autonvalmistajien, Hyundai olisi tapahtunut käyttöjärjestelmien ja palvelualustojen yhteydessä autojen kehittämiseen. Hyundai sanoi, kumppanuuden avulla Autotalks' V2X kolhaista tekniikka älykkäiden kaupunkien kehityksen tukemiselle.


Hyundai on sitoutunut strategista yhteistyötä ulkomaisten teknologiayrityksille. Viime lokakuussa, yritys on investoinut 5 miljoonaa dollaria Hullani autojen R&D center Yhdysvalloissa rahoittamaan yhteistyössä Testauspaikassa, luoda seuraavan sukupolven ajoneuvot (toisiinsa ja itse ajo autot).


Tämän vuoden tammikuussa Hyundai yhteistyössä Aurora innovaatio, US käynnistyksen yhteydessä käyttää Internetin foorumi ja valitse kaupunki kokeet liittyvät autonomisen ajo- ja muut yhteydet tekniikat. On syytä mainita, että Aurora on saanut California hallituksen myöntämä Kuljettajattomat ajokoe.

Modern investment Autotalks cooperates in research and development of interconnected car chipsets.jpg