Mission e Cross Turismo tai massatuotanto vuonna 2021.

- Jul 16, 2018-

Äskettäin merentakaisten tiedotusvälineiden mukaan Porsche pure crossover - Mission E Cross Turismo -tuotantomallin odotetaan alkavan tuotannon vuonna 2021 ja kilpailla Tesla Model X: n kanssa massatuotannon jälkeen. Auto esiteltiin Pekingin autonäyttelyssä vuonna 2018.


Ulkonäköä silmällä pitäen Porsche Mission e Cross Turismo jatkaa Porsche Mission E: n muotoilua, joka on nelivetoisen coupe-mallin ja maastoauto. Porsche Mission e Cross Turismo -hankkeessa on suuri määrä Porsche-suunnittelun kieliä, mukaan lukien uppoavat rinteet, ikkunat ja lokasuojat.


Takana Porsche Mission e Cross Turismo on varustettu hihnasuunnittelulla, joka näyttää myös nykyisen lataustilan. Koska auto on puhdas sähköauto, hännänpuskurin pakoputken asentoa muutetaan diffuusorisuunnitteluksi.


Sisäänrakennukseen Porsche Mission e Cross Turisen konsoli jatkaa 2015 Mission e -konseptin suunnittelua, jossa sisätiloihin integroitu useita LCD-näyttöjä. Sisämateriaalien osalta suunnittelija haluaa korostaa ja testata tulevien autojen materiaalien erilaisia mahdollisuuksia, joten se on monipuolisempaa uuden auton sisämateriaaleissa ja aivokuoren kohokuvioidut materiaalit, hiilikuitumateriaalit ja kulutusta kestävät materiaalit käytetään.


Tehtävässä Mission e Cross Turismo on varustettu sähkömoottorilla etu- ja taka-akseleille. Suurin integroitu teho on 600 hv, kiihtyvyysaika 0-100 km / h on 3,5 sekuntia ja huippunopeus on 250 km / h. Lisäksi uusi auto on varustettu Porschen nopealla latausjärjestelmällä, 800 V DC: n latauspaineen latauksen yhteydessä, risteilyaluetta voidaan nostaa 100 kilometrillä 4 minuutissa.

Porsche pure electric crossover - Mission E Cross Turismo.jpg