MINI JCW International oranssi Special Edition virallinen kartta

- Jul 16, 2018-

Muutama päivä sitten mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden Mini ottaa mukaan joka toinen vuosi ralli monet MINI omistajat ja heidän perheidensä ajoi eri puolilla Yhdysvaltoja. MINI käynnistää MINI JCW International oranssi Edition, joka on huomiota herättävä oranssi ja sisältää mukautetun sarjat, joiden odotetaan maa Yhdysvalloissa tänä syksynä, alkaen $39,900.


Vuodesta 2006 Randy Clements, tuotejohtaja suunnittelu MINI, sanoi, että tänä vuonna erityispainos on rohkea ja silmiinpistävä oranssi loppuun.


Kannalta ulkonäkö lisäksi yksilöllinen maali MINI JCW International oranssi Edition on myös ainutlaatuisten kehon pakki, myös musta ulkopuolisen peilin Asuminen, rauta metalli taka spoileri, yksinomainen metalli ash 18 tuumaa, mukautetun vedä kukat. RIM, Bluetooth hallinnassa JCW Pro pakojärjestelmä, jne.


Mitä kokoonpanon erikoisversio ominaisuus piano musta sisustus, panoraama kattoluukun, keyless tapahtuma etuistuimella Lämmitys, HUD ja Harman/Kardon äänijärjestelmä.


Konetehona, nykyinen MINI JCW voimanlähteenä 2.0T moottorin maksimiteho 231 Hv ja huippu-vääntömomentti 320 Nm. Siirto-järjestelmässä moottori vastaa 6-nopeus automaattivaihteisto, Manuaalinen. On odotettavissa, että uusi malli jatkaa tämän käyttövoimalaitteita.

MINI JCW International Orange Special Edition.jpg