MINI Electric testi vakooja kuvia ensi vuonna 11 kuun vaihe

- Aug 21, 2018-

Edellinen Frankfurt Motor Show BMW esitteli MINI Electric käsite auto, joka paljasti tulevasta suunnasta. Tuotanto-versio tuotettu muuri yhteisyritys. Viime aikoina kuva joukko MINI Electric test Autot saatiin merentakaisten media. On selvää, että tuotanto-malli käynnistetään virallisesti marraskuussa 2019.


Kannalta ulkonäkö ulkomuoto MINI Electric test car edelleen pohjimmiltaan MINI perheen muotoilu. Kaunis ajovalot sisustus on kokonaan uusittu ja edessä ympäröi liioittelua.


Lisäksi uusi auto vaihtoi saanti säleikkö suljettu tyyppi, joka soveltuu sähköauton identiteettiä. Samaan aikaan testi auto on varustettu erottuva suuri koko vanteen. Yleisen muodon takavalot siirtyy myös nykyinen malli, mutta polttoaineen versio pakoputki ei näy tämän auton.


Sähköinen versio sisustus ei ole paljon erilainen kuin polttoaineen versio ja pyöreä elementit, jotka ovat kaikkialla tehdä sisustus vielä täynnä tunteita. Suuri määrä laitteita on järjestetty testiautoissa ja kojetaulun sisältyy myös naamiointi. Erityinen sisustus näyttää se on odotettava, kunnes uusi auto paljastetaan, ennen kuin se voi olla erityisesti tiedossa.


MINI Electric konseptiauto paljastettiin 2017 Frankfurt Motor Show, mutta virkamies ei vielä ole vapautettu parametritiedot. Uusi auto on kuitenkin ensimmäinen tuotettu Britanniassa Oxford-tehtaalla.

MINI Electric .jpg