Mini auton kyydissä V8 Aston Martin V8 Cygnet virallinen kartta

- Jul 23, 2018-

Muutama päivä sitten, Aston Martin esittämislupa virallinen kartta V8 Cygnet malli.
Ulkonäkö on säilyttänyt alkuperäisen ulkoasun. Ainoa muutos etuseinän on blackened jäähdyttimen säleikkö. Kuitenkin merkittävästi pyörän välien muutos näkyy vielä pyörän kaaren alueella. Hiljattain levennetty Pyöräkoteloiden koostuvat carbon juottamalla materiaalin ja on varustettu 19 tuuman viisipuolaiset diamond leikkaus pyörillä.


Aston Martin V8 Cygnet ”Little Swan” käyttää puolivälissä asennettu kaksi pakojärjestelmää. Koko pakojärjestelmä on suunniteltu erityisesti V8 Cygnet: se sisältää Kahden hengen äänenvaimennin ja katalysaattori. Erittäin lyhyen matkan päässä pakosarjan lopullinen pakokaasun V8 Cygnet ”Little Swan” on paljon yli ääni mini ruumiiseensa.


V8 Cygnet 4,7 litran V8 vapaasti hengittävä moottori tulee edellisen sukupolven Vantage S ja saanti järjestelmä ja ilmansuodatin ovat uusia. Lisäksi V8-moottorin teho on ei vaarantunut Cygnet n kompakti koko. Se on säilyttänyt suurimman tehon 320kW (436Ps) ja piikin vääntömomentin 490Nm. Siirtoverkko on vielä 7-vaihteinen Sportshift II siirto V8 Vantage S..
Kun öljy täydessä lastissa V8 Cygnet ”Little Swan” on vasta 1375kg, joka tuo uskomattomia push painon suhde 317Ps / ton uuden auton. V8 Cygnet 0-96km/h kiihtyvyys Pisteet vuoksi vain 4.2s, joka on nopeampi kuin V8 Vantage S.


Etupyörän jarrujärjestelmä käyttää 380mm halkaisija jarrun lämpötyynyille ja kuusi mäntä työntömitat, kun takapyörä jarrujärjestelmä käyttää 330mm halkaisija jarrun lämpötyynyille ja neljän männän liukumitalla. Työntömitat ruiskutetaan kirkkaan keltainen verrata Buckinghamin Green elin. ABS-järjestelmän tasapainon venttiili ja kaasu/jarru jarrupoljin ovat kaikki V8 Vantage S.


Yleistä racing tyyli sisätilojen avulla V8 Cygnet panemaan missään vaiheessa. Turvakehikko Little Swan on FIA yhteensopiva sammutuslaitosten järjestelmä, kiinteä Recaro-tynnyri kilpa-istuin ja neljän pisteen tyyli. turvavyö. Irrotettava sporttiratti kääritään Alcantara ja kojelauta on Vantage S. Oven kahva rengas on valmistettu nahka ja räätälöityjä ilmastointilaite CTRL-painike on myös suunniteltu kaksi USB-porttia.

Mini car ride V8 Aston Martin V8 Cygnet .jpg