MGZS Ensimmäinen MG: n Internet-maastoauto

- Jun 05, 2018-

MG ZS on MG: n MG: n omistama ensimmäinen Internet-maastoautomalli, joka käynnistettiin virallisesti 4. maaliskuuta 2017. MG ZS 2018 julkisti 7. maaliskuuta 2018 uuden auton alkuperäisen korkean konfiguraation perusteella LED-ajovalaisimet, Gypsophila-säleikkö, ESP-runko-elektroniikan vakausjärjestelmä, kolme standardia, lisäämällä uusi kuljettaja, mukaan lukien 6 erilaista kokoonpanoa, mukaan lukien voimanistuimet, TPMS-aktiivinen rengaspaineiden valvonta, taustapeilin sähköinen säätö, takatyynyn päätuet.

MG ZS tulkitsee nuoren sukupolven eksklusiivista ja todellista elämäntapaa. Lisäksi sen syvempi merkitys on kunnioitusta Rover Groupin MG ZS (Rover 45) -malleista.

Ulkonäkö, MG ZS: n yleinen ulkoasu on tyylikäs ja tyylikäs, tasapainottaen pienen SUV: n aktiivista luonnetta ja urbaania tyyliä. MG ZS: llä on tukeva yleissuunnitelma ja kromattuja sivuhameita ja sivuikkunan reunoja. Vanteessa on viiden puoleinen muotoilu, jossa on liikkeen tunnetta. Ajovalaisimen sisäosassa on kaksi erottuva LED-päiväajovalot, joilla on erottuva ominaisuus.

MG ZS: ssä on 8 tuuman ohjauspaneeli, jossa on mukautuva kaksisuuntainen navigointi / älykartta, etävalvontaohjaus, hienovarainen äänensäätö, joukkueenmuodostus ja älykkäät ulkoiset laitteet.

MGZS Navigation .jpg